“Welkom in een sfeervolle en uiterst gastvrije omgeving voor een culinaire belevenis!”

Verse seizoensgebonden- en regionale kwaliteitsproducten

Het restaurant

Sfeervol en uiterst gastvrij.

Restaurant De Gaffel is gevestigd in een Saksische boerderij uit ongeveer 1700. Het restaurant is prachtig gelegen op de glooiende Drentse Hondsrug aan de rand van het dorp Valthe, ongeveer 5 kilometer ten noorden van Emmen.

Het sfeervolle restaurant biedt ruimte en rust aan onze gasten. De grote ronde open haard is het middelpunt van het restaurant waar u plaats kunt nemen voor een aperitief als ook een digestief. Het restaurant beschikt over een op- en voorkamer die uitermate geschikt zijn voor privé diners.

Op het erfgoed bevindt zich een ruime parkeerplaats.

tip: Wilt u genieten van rust, natuur en/of karakteristieke dorpjes? In de directe omgeving zijn diverse fiets- en wandelroutes.

Chefkok RODERIK SEUBERS

eigenaar en chef-kok van Restaurant De Gaffel.

Sinds april 2003 is Roderik Seubers de eigenaar en chef-kok van Restaurant De Gaffel.

Al op zeer jonge leeftijd raakte Roderik verliefd op zijn mooie vak. Samen met zijn opa kon hij uren in de keuken doorbrengen. Het was dan ook zijn opa die hem de fijne smaken leerde kennen. Roderik is dol op eten en drinken en heeft de afgelopen jaren een team van enthousiaste mensen aan zich gebonden.

Samen met zijn team bezorgt hij u een fantastische tijd bij De Gaffel.

ONZE KEUKEN

Bij Restaurant De Gaffel geniet u van verse seizoensgebonden- en regionale producten.

Heeft u een allergie of eetwensen? Meld het ons dan bij uw reservering, wij houden hier dan rekening mee. Uw allergie nemen wij uitermate serieus, maar omdat wij in onze keuken dagelijks met alle allergenen werken is kruisbesmetting van allergenen niet 100% uit te sluiten. Ingrijpende eetwensen kunnen niet altijd worden waargemaakt. Kinderen zijn welkom, ook voor een pannenkoek, frietjes, pasta of speciaal verzoek voor onze jongste gasten. Maar wel als de kinderen netjes aan tafel blijven zitten. Laat u dit ons ook bij de reservering even weten? 

Wij bieden geen veganistische keuken aan. 

HET TEam

RODERIK SEUBERS

chef-kok

Al op zeer jonge leeftijd raakte Roderik verliefd op zijn mooie vak. Samen met zijn opa kon hij uren in de keuken doorbrengen. Het was dan ook zijn opa die hem de fijne smaken leerde kennen. Roderik is dol op eten en drinken en heeft de afgelopen jaren een team van enthousiaste mensen aan zich gebonden.

Remko Beek

Sous-Chef

Al meer dan 10 jaar is Remko een vast gezicht bij De Gaffel. Door de jaren heen heeft hij zich bij meerdere horecazaken ontwikkeld.

Maar altijd zijn weg teruggevonden naar Valthe. Remko is gedreven, heeft passie voor mooie verse producten en de leiding in de keuken. Een onmisbare vaste kracht die ook in zijn vrijetijd graag met eten bezig is en dol is op barbecueën.

De Gaffel web-1063

Amanda Rixtum

Gastvrouw – Sommelier

Al jaren het vaste gezicht van de bedieningsbrigade. Liefde voor wijn en lekker eten. Zij maakt het de gasten comfortabel in een ongedwongen huislijke sfeer.

Bij De Gaffel weten we wat het geheim van écht genieten is en dat delen we graag met onze gasten.

Echt genieten doe je pas als alles klopt; van het gerecht op uw bord, de wijn in uw glas, het gezelschap aan tafel tot de sfeer in het restaurant. Als onze gasten genieten, dan doen wij dat ook. Chefkok Roderik Seubers en gastvrouw Amanda Rixtum en hun team verwelkomen u dan ook graag in dit bijzonder smaakvolle stukje Valthe, nabij Emmen.

Als de weersomstandigheden het toelaten serveren wij lunch en diner ook in onze prachtige tuin.

Een bord vol passie

Volg ons Instagram @restaurant_degaffel

Als eerste op de hoogte?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Privacy
Enkele malen per jaar ontvangt u actuele evenementen, aantrekkelijke aanbiedingen of nieuws over De Gaffel.
U kunt zich op ieder moment uitschrijven door gebruik te maken van de link onderaan de nieuwsbrief.